Beşiktaş'ın yeni sezon formalarının satış fiyatı

Beşiktaş, 2024-25 sezonu için hazırladığı yeni iç saha formalarını satışa sundu. İşte yeni sezon formalarının satış fiyatı.

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Formları Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Detaylar

Beşiktaş, 2024-25 sezonu için hazırladığı yeni iç saha formalarını satışa sundu. Beşiktaş taraftarlarının büyük bir merakla beklediği formalar, kısa sürede yoğun ilgi gördü. İşte yeni sezon formaları ve fiyatıyla ilgili detaylar...

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Formaları Satışta

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de mücadele edeceği 2024-25 sezonu için hazırlanan iç saha formalarını Kartal Yuvası mağazalarında satışa çıkardı. Taraftarlar, formaları satın almak için mağazalara akın etti ve kısa sürede büyük bir talep oluştu.

Forma Fiyatı ve Satış Detayları

Beşiktaş'ın yeni sezon formaları, 2.999 Türk Lirası fiyatıyla satışa sunuldu. Yoğun talep nedeniyle formaların çoğu bedenleri tükenirken, güncel stok durumuna göre sadece XS beden formalar kaldı.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI