Beşiktaşlıları yüreğini yakan veda mesajı

Beşiktaş eski yöneticisi Mesut Urgancılar, can dostu Berkan Gocay'ın vefatıyla ilgili sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Beşiktaş eski yöneticisi Mesut Urgancılar, can dostu Berkan Gocay'ın vefatıyla ilgili sosyal medyada paylaşımda bulundu. 

Urgancılar'ın, Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda birlikte görev yaptıkları Gocay ile yazdıkları yürekleri dağladı: 

Ah benim canım Berkanım, tıpkı benim  gibi saf Beşiktaş romantiğim, laf anlamaz Arnavutum, #BerkanGocay adlı dostum, yoldaşım. Şimdi sana, memlekete binlerce kilometrelerce uzağım! 

Kendisini tanıyan dostlarımla Lucescu’yu çekiştirirken onlara senden söz ettim. Hemen akabinde, 


2021 Kasım ayında beraber yaptırdığımız ‘check up’ sonrasında bana  “pankreasınızdaki bulgular nedeniyle kanserle mücadeleye hazır olun” diyen, sana da “dizlerinize dikkat edin lütfen” uyarısında bulunan doktorumuzun mesajı geldi. Sen bizi bırakıp gitmişsin! 


Uzaklarda bu haberi beklemek mi yoksa almak mı dünya sonu bilmiyorum. Neticede sen hayatının aşkı Arzu’yu, delikanlıların Berk ve Can’ı da bizleri de bırakıp gittin… 

Mayıs sonu hastanede, @avmert  ile birlikte seni gördüğümde bunun son görüşmemiz olduğunu biliyor ama asla kabullenmek istemiyordum.+

Birbirimizi kandırıp bir kez daha motorları maviliklere sürmekten söz ettik! 

Berkanım, gün olur ahirette yine dolu dolu görüşür ve kucaklaşıp sarılırız…  

O güne kadar oraların tadını çıkart. Çünkü kavuştuğumuzda hiç bıkıp usanmadan bizim gibileri kandırarak Beşiktaşımızı üzenleri anlatacağım yine sana! Sen her zamanki gibi “bunca yalancıyla, sahtekarla uğraşarak sen mi sonlandıracaksın bu makus talihi?” diye soracaksın bana. Ben yine küfredeceğim senin Pollyannacılığına! Ve yine birbirimize sarılıp ağlaşacağız bu bitmez tükenmez çaresizliğimize 

Senin canların, biriciklerin; Arzu, Berk, Can … İnan ki gerisi yalan! 

Hadi al, çağır beni de yarına yarın… İnan ki gelirim olduğun yere başka dünyalardan…. Benim canlarım; Pelinim, doğum günü arkadaşın Leylam, Dinam bilirler seni ve derler ki “Berkanımız ve Mesutumuz 

şimdi erdiler saadete ve huzura, zıkkımlanıp ağlaşsınlar artık çok gerilerde kalan Beşiktaşlılık mefhumuna da Beşiktaş’a da…!

Güle güle Berkanım… Yattığın yer insitmesin. Bekle!


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI