Beşiktaş camiası Gülsün Coşkun'u konuşuyor

Beşiktaş'ın 30 Haziran Pazar günü yapılacak Üyelik Ve Sicil Kurulu başkanlık seçiminde Gülsün Coşkun dikkatleri üzerinde topladı.

Gülsün Coşkun, Beşiktaş Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanlık Seçimlerinde Dikkatleri Üzerinde Topladı

Beşiktaş'ta 30 Haziran Pazar günü yapılacak Üyelik ve Sicil Kurulu başkanlık seçiminde Gülsün Coşkun, dikkatleri üzerinde topladı. Başkan Hasan Arat, Denetim Kurulu Başkanı Gökhan Tiryaki ve Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar'ın tam destek verdiği Sefa Bağcı'nın karşısına sürpriz bir şekilde çıkan akademisyen Oğuz Giray'ın listesinde bulunan Gülsün Coşkun seçim çalışmaları sırasında camiayı kendine hayran bıraktı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun olan Coşkun, yazılım uzmanlığı görevlerinde bulundu. 

"Keşke Böyle yönetim kurulu üyelerimiz olsa!"

Coşkun, Beşiktaş'la ilgili plan ve projeleri, hitabeti ve özellikle çalışkanlığıyla kongre üyelerinden tam not aldı. Kongre üyeleri, "Başkanımız Hasan Arat, yönetim kurulunu oluştururken 'Kaliteli, işinde uzman kişiler Beşiktaş'ta görev almaktan kaçınıyor. İstediği kişilerden kurulu bir yönetim kuramadığı serzenişinde bulunmuştu. Keşke yönetim kurulunda da Gülsüm Hanım ve onun gibi kültürlü ve kaliteli insanlar daha çok olsa" demekten kendilerini alamadı.

Oğuz Giray'ın Seçim Kampanyasında 'Gülsün Coşkun' Faktörü 

Oğuz Giray'ın seçim çalışmalarında önemli rol üstlenen Coşkun, seçim süreciyle ilgili  şunları söyledi: "Ekip arkadaşlarımızla birlikte genel kurul üyelerimize projelerimizi anlattık. Ekibimizi kurarken oy kaygısıyla hareket etmedik. Hiç kimse ve grupla pazarlık  yapmadık. Ben kendimi her zaman Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın torunu olarak hissettim. Seçim sürecinde Beşiktaşlı duruşuyla hareket etmeye özen gösterdik. Polemiklerin icinde olmadık. Bunun vicdani rahatlığı içindeyiz. Benim için Beşiktaşlılık önemlidir. Beşiktaşlılık hayatımın kırmızı çizgisidir. Bana ve arkadaşlarıma gösterilen sevgi, saygı için teşekkür ederim."









EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI