Beşiktaş'tan 3 yıldız transfer daha

Beşiktaş, Rafa Silva'nın ardından t3 transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Transferde Hız Kesmiyor: 3 Yıldız İsim Gündemde

Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda siyah-beyazlı yönetim, üç yıldız oyuncuya kancayı taktı. İşte Kartal’ın çılgın transfer planı...

Beşiktaş'tan Dev Transfer Operasyonu: 3 İsme Kanca

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Şimdi ise üç yeni ismi kadroya dahil etmek için harekete geçti.


Ricardo Rodriguez Beşiktaş'ın Gündeminde

İtalyan basınının haberine göre, Beşiktaş, İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez ile ilgileniyor. 31 yaşındaki oyuncu için Al Shabab, Augsburg ve Inter Miami'nin de devrede olduğu belirtiliyor. FC Zürich altyapısında yetişen Rodriguez, daha önce Wolfsburg, Milan, PSV Eindhoven ve Torino formalarını giydi.

Leonardo Spinazzola İçin Görüşmeler Sürüyor

Beşiktaş, sol bek arayışlarına devam ediyor. Yönetim danışmanı Friedel'in, Roma’dan ayrılmaya hazırlanan 31 yaşındaki Leonardo Spinazzola ile görüşmeler yaptığı öğrenildi. Piyasa değeri 4 milyon Euro olan Spinazzola, geçtiğimiz sezon Roma’da 36 maça çıkıp 1 gol ve 4 asistle oynadı.


Genç Yıldız Yankuba Minteh Beşiktaş’ın Radarında

Beşiktaş, 19 yaşındaki genç sağ kanat Yankuba Minteh ile de ilgileniyor. Bonservisi İngiliz ekibi Newcastle United’da olan ve geçtiğimiz sezonu Feyenoord’da kiralık geçiren Minteh, 37 resmi maçta 11 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Newcastle’ın Gambiyalı yıldızı kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI