Rafa Silva imzayı attı. İşte alacağı ücret

Beşiktaş, rafa Silva ile resmi sözleşmeye imza attı. İşte detaylar

Beşiktaş, Süper Lig transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak Portekizli futbolcu Rafa Silva ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar ve maliyet bilgileri...

Beşiktaş'tan Büyük Transfer Hamlesi: Rafa Silva

Beşiktaş, Süper Lig'deki iddiasını sürdürmek adına transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli yıldız futbolcu Rafa Silva ile resmi olarak 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Sözleşme ve Maliyet Detayları

Beşiktaş Kulübü, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Rafa Silva'nın 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2026-2027 sezonu sonuna kadar sürecek bir sözleşmeye imza attığını belirtti. Portekizli yıldız, her sezon için 6 milyon Euro garanti ücret alacak.

Rafa Silva'nın Performansı

31 yaşındaki Rafa Silva, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 52 karşılaşmada 22 gol ve 15 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Beşiktaş, bu transferle birlikte hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI