Anthony Martial için rakipler

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş, Anthony Martial ve Angel Di Maria için Transfer Görüşmelerine Devam Ediyor

Son dakika Beşiktaş haberi: Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcu Anthony Martial'ın menajerine taleplerini sordu. Ancak oyuncuya çok ilgi olması nedeniyle bu transfer Kartal’ı zorlayacak gibi duruyor.


Beşiktaş, Anthony Martial ve Angel Di Maria ile Görüşüyor

Beşiktaş, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Siyah-beyazlılar, sağ kanat için Angel Di Maria'nın menajeriyle görüşmelerini hem ikinci başkan Hüseyin Yücel hem de danışman Brad Friedel üzerinden yürütüyor. Kartal'da sol kanat forvet pozisyonu için de sezon bitmeden gündeme gelen Anthony Martial seçeneği masada duruyor. Tecrübeli oyuncu Manchester United ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkarken Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiği belirtildi. Ancak bu transfer için masada güçlü iki takım daha bulunuyor; Marsilya ve Lyon. Siyah-beyazlılar önemli rakiplere rağmen, Martial'in menajeri ile görüşerek taleplerini sordu. Oyuncunun isteklerinin belli olmasının ardından tarafların masaya oturması bekleniyor.


Gedson Fernandes Transferinde Sıkıntı Var

Beşiktaş ile Zenit, Gedson Fernandes transferi için 17 milyon Euro bonservis bedeli konusunda anlaştı. Ancak iki taraf henüz imza aşamasına gelemedi. Sebebinin ise yapılacak ödemelerin takvimi ve bonuslar olduğu kaydedildi. Portekizli oyuncu ise kulüplerin el sıkışmasını ve görüşmelerin nihayete ermesini bekliyor. Rus ekibi, Gedson ile 3 milyon Euro'dan 4 sezonluk anlaşma sağlamıştı.

Sabah





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI