Cenk Tosun'dan iddialı sözler

A Milli Takım'da Cenk Tosun, Çekya karşısında attığı galibiyet golüyle büyük bir sevinç yaşattı.

Cenk Tosun: Çekya'yı Yıkan Gol ve Avusturya Eşleşmesi Üzerine Açıklamalar

A Milli Takım'da Cenk Tosun, Çekya karşısında attığı galibiyet golüyle büyük bir sevinç yaşattı. Maçın ardından önemli açıklamalarda bulunan Tosun, turnuvanın başından beri hayalinin bu olduğunu vurguladı.

A Milli Takımımız'da Cenk Tosun'un Maç Sonrası Açıklamaları:

"Bu mutluluğu anlatmak kolay değil. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Gruptan ikinci çıktık. Bu daha her şeyin başlangıcı. Bizi desteklemeye devam etsinler."

Avusturya eşleşmesine de değinen Cenk Tosun, "Takım arkadaşlarımızla konuştuk. Bizim kursağımızda bir yenilgi vardı onlardan aldığımız. Şimdi tam zamanı. İyi hazırlanmak istiyoruz." dedi ve şunları ekledi:

"Golüm için mutluyum, turnuva başından beri hayalim buydu. Çok mutluyum. Taraftarımız muhteşem. Sanki turnuva Türkiye'de oynanıyor. Bizi destekleyen herkese minnettarız."

Türkiye EURO 2024'te Son 16'da

EURO 2024 F Grubu'nda mücadele eden A Milli Takım, Çekya'yı 2-1 yenerek grubunu ikinci sırada tamamladı ve son 16'ya yükseldi. Türkiye, bu önemli galibiyetle birlikte 2 Temmuz'da Avusturya ile karşılaşacak.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI