Beşiktaş forvetinde büyük değişim

Beşiktaş, hücum hattında büyük değişim peşinde! Siyah-beyazlı ekip, birçok yıldızı renklerine bağlamak için çalışmalarını hızlandırdı. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş'ta Forvet Hattında Büyük Değişim: Hedef Sebastien Haller ve Bertuğ Yıldırım

Forvette Büyük Değişim: Beşiktaş'ın Gözü Milli Yıldızda

Kara Kartal’da yeni sezon öncesinde hücum hattında büyük bir değişim yaşanacak. Sözleşmesi sona eren Cenk Tosun’la beraber Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka’yla da yolların ayrılması bekleniyor. Takıma ilk olarak özel bir golcü kazandırmak için yoğun mesai harcayan idarecilerin gözü Sebastien Haller'de.


Haller İçin Yoğun Mesai

Beşiktaş, Almanya Bundesliga devi Dortmund’dan Sebastien Haller’i kadrosuna katmak için yoğun mesai içinde. Fildişi Sahilli golcüyü kiralık olarak renklerine bağlamak için Sarı-Siyahlı kulüple görüşmelerini sürdüren yöneticiler, kontrata makul bir satın alma opsiyonu da koydurmayı hedefliyor.


Hatayspor’da Parladı

Siyah-Beyazlılar, Haller’le beraber hücum hattına aynı Semih Kılıçsoy gibi potansiyeli yüksek genç bir isim daha kazandırmayı amaçlıyor. Yönetim, Hatayspor formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansın ardından Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’e transfer olan A Milli golcü Bertuğ Yıldırım’ın da peşinde... İdareciler, 21 yaşındaki genç golcüyü kiralık olarak kadrosuna kazandırmak istiyor. Yetenekli futbolcunun da 1 sezonluğuna Rennes’ten ayrılığa şimdiden hazır olduğu ifade edildi.


Kartal’ın Gözü Orkun’da

Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaşlı olduğunu ve bir gün Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini sık sık dile getiren Orkun Kökçü’nün, sezon sonunda kiralık olarak ayrılığa onay alabilmesi halinde, bu rüyası gerçek olabilir. Orta sahada önemli bir değişime hazırlanan Kara Kartal’da yönetim, son yaşanan gelişmelerin ardından Orkun’un durumunu yakından takip edecek. Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’nın şimdiden prese başladığı ve oyuncunun ailesiyle yakın temas içerisinde bulunduğu belirtildi. Eğer Benfica, sezon sonunda Orkun Kökçü ile ayrılığa sıcak bakarsa Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmeye çalışabilir.


Salih'in Kararı...

Siyah-Beyazlı yönetim, Dortmund’dan Salih Özcan’ı da takipte... Tecrübeli futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesini bekleyen idareciler, EURO 2024 sonrasında oyuncunun menajeriyle masaya oturacak. Salih’i, İngiltere Premier Lig ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligden takım takip ediyor.

Beşiktaş, önümüzdeki sezon için hücum hattında büyük bir değişim planlıyor ve bu doğrultuda önemli transfer hamleleri yapmaya hazırlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI