Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Süper Lig’de 16 Mart cumartesi akşamı Vodafone Park’ta Göztepe’yi ağırlayacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş, kadroyu netleştirmeye başladı.

Süper Lig’de cumartesi akşamı Vodafone Park’ta Göztepe’yi ağırlayacak Beşiktaş’ta Şenol Güneş, kadroyu netleştirmeye başladı. Geçen hafta uzatma dakikalarında bulduğu golle Konyaspor’u 3-2 mağlup eden Siyah-beyazlı takım, milli araya galibiyetle girip Şampiyonlar Ligi umudunu ilerleyen haftalara taşımak istiyor.

Dorukhan Toköz dönüyor

Konyaspor maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Dorukhan Toköz, cezasını tamamladı. Yıldız oyuncunun Atiba ile birlikte orta sahada forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kalede kimin oynayacağı soru işareti

Zorlu Göztepe maçı öncesinde kadroda en belirsiz olan mevkii şu anlık kalede kimin görev alacağı. Konyaspor maçında yediği hatalı gollerden sonra Vodafone Park’ta maç sırasında Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki gören Loris Karius’un moralinin çok bozuk olduğu biliniyor. Şenol Güneş’in de basın toplantısında ‘Kalede büyük sorun yaşıyoruz. Tolga olsa onu oynatırdım’ açıklamasından dolayı Göztepe maçında kalede Karius’a mı yoksa Utku’ya mı görev vereceği henüz netleşmedi. Sakatlığı bulunan Mirin’in oynamaması durumunda ise stoperde Medel forma giyecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11’i

Siyah-beyazlı takımın cumartesi akşamı saat 19.00’da oynanacak maça şu kadro ile çıkması bekleniyor. Karius (Utku), Medel, Vida, Adriano, Atiba, Dorukhan, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Lens, Burak Yılmaz

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI