Beşiktaş'ın Yeni Transferi Ninua'ya Şok

Beşiktaş'ın yeni transferi Nika Ninua'nın Iinstagram hesabı erişime kapandı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Nika Ninua'nın Iinstagram hesabı erişime kapandı.

Bazı futbolseverler sosyal medya üzerinde yaptıkları yorumlarda, oyuncunun hesabını kapattığını ya da hesabın çöktüğünü belirtseler de gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı. Nika Ninua’nın Instagram hesabının hacklendiği ortaya çıktı. Futbolcunun başına ilk kez böyle bir şeyin geldiği belirtildi.

Gürcü futbolcunun hesabı hacklenmesi nedeniyle 2 gündür erişime kapalı bir hale gelirken, yeniden açılabilmesi için çalışmaların devam ettiği belirlendi. Son günlerde takipçi sayısı hızla artan hesabındaki gelişmelerin futbolcuyu çok memnun ettiği ancak yaşanan talihsiz durumla birlikte moralini bozduğu öğrenildi.

Her bir paylaşımına 2-3 bin yorum yapılması, ‘Welcome to Besiktas’ şeklinde ifadelerin kullanılması ve siyah-beyazlı taraftarların reaksiyonu karşısında büyük bir mutluluk ve şaşkınlık yaşadığı öğrenilen futbolcunun hesabındaki sorundan dolayı, Beşiktaş-Konyaspor maçını izlediği görüntüleri kız arkadaşının hesabından gerçekleştirdiği gözlendi. 

Nika Ninua Kimdir? 

Beşiktaş'ın transfer hedefinde olduğu iddia edilen Nika Ninua, hangi takımda oynadığı ve biyografisi ile araştırılmaya başlandı. Şu ana kadar sadece Dinamo Tiblis forması giyen Nika Ninua, Eğer sözleşme yenileme kararı almaz ise ocak transfer döneminde bonservis ücreti ödenmeden transfer edilebilecek. Peki, Nika Ninua kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, adı Beşiktaş ile anılan o futbolcu hakkında bazı bilgiler

Nika Ninua, 22 Haziran 1999 tarihinde Gurcistan'ın Tiflis kentinde dünyaya geldi. Futbola Dinamo Tiflis altyapısında başlayan oyuncu, 2016 yılında profesyonel imzayı atarak A kadroya geçti. 1,86 boyundaki orta saha oyuncusu, ön libero ve on numara mevkilerinde de forma giyebiliyor. 

Gürcistan U21 ve U19 takımlarında da oynayan Nika Ninua sol ayağına hakimdir. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI