Beşiktaş'ta Koronavirüs Kabusu Bitmiyor

Beşiktaş Kulübü, hentbol takımına bugün yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinde iki kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, hentbol takımına bugün yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinde iki kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. 

Beşiktaş Kulübü, hentbol takımına bugün yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinde iki kişinin sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi; 

"Beşiktaş Aygaz Takımımızın teknik ekibi ve sporcuları ile idari çalışanlarına bugün uygulanan Kovid-19 PCR testi neticesinde iki kişide pozitif bulguya rastlanmış olup, söz konusu kişilerin tedavi, takip ve izolasyon programına ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır." 

Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'na geçtiğimiz hafta yapılan testlerde bir sporcunun testi pozitif sonuçlanmış ve siyah-beyazlı takımın Göztepe ile İzmir Büyükşehir Belediyespor maçları ileri bir tarihe ertelenmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI