Beşiktaş'ta o isimle yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta neşter operasyonu başlıyor.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 32 haftada topladığı 62 puanla 3. sırada bulunuyor. Sezon sonunda Şenol Güneş'ten boşalacak teknik direktörlük koltuğunu doldurmak arayışlara başlıyan siyah beyazlılar diğer taraftan gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda yolların ayrılacağı ilk isim belli oldu.

Siyah beyazlı ekip öncelikle Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçmesiyle boşalan teknik direktör koltuğuna uygun bir isim bularak bu meseleyi halletmek istiyor. Sonrasındaysa takımda eksik olan bölgelere yapılacak takviyelerin yanında, ekonomik anlamda takımı zorlarken beklenen performansı veremeyen isimlerle de yollar ayrılacak.

Fotomaç'ta yer alan habere göre siyah beyazlılar, bu sezon beklentileri karşılayamayan Hollandalı oyuncu Jeremains Lens ile sezon sonunda yolları ayıracak.

Beşiktaş yönetimi, 2022 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Lens'in takımdan ayırlmasındaki en büyük engelin aldığı yıllık maaş olduğu belirtildi. Senelik 2 milyon 250 bin euro kazanan Hollandalı oyuncunun başka bir kulübe transferinin gerçekleşmesi için ikna edilmesi bekleniyor.

Yönetim, Lens'in transferinden gelecek parayla yaz transfer döneminde kanat bölgesine iyi bir oyuncu almak istiyor. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla çıktığı 26 maçta sadece 1 gol atarken 6 asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI