Beşiktaş'tan Babel açıklaması; ''Kiralık gitti''

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan Ryan Babel açıklaması

Beşiktaş’tan İngiltere’nin Fulham takımına transferi bitmek üzere olan Ryan Babel konusunda Beşiktaş yönetiminden ilk açıklama geldi. Dün akşam saatlerinde Hollandalı oyuncunun İngiliz ekibi ile görüşüp anlaşmasının ardından Siyah-beyazlı yöneticiler, pazarlık masasına oturmuştu. Yapılan görüşmeler sonucundan Babel konusunda anlaşma sağlandı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ndan Ryan Babel sözleri

Haber Global TV’de yayınlanan bir programda konuşan Mahmatyazıcıoğlu, transferle alakalı olarak şunları söyledi. Babel 6 aylığına kiralık olarak gidiyor. 2 milyon Euro’ya anlaştık.  Babel 6 ay sonra bize geri de dönebilir. Sözleşmesini uzatabiliriz. Tamamen bağ kopmuş değil. Serbest de kalabilir. 6 aylık dönemde bu süreci hep birlikte yaşayacağız” dedi. Siyah-beyazlı kulübün Hollandalı oyuncudan boşalan yere transfer yapıp yapmayacağı ilişkin olarak Beşiktaşlı yönetici, şunları kaydetti: “Babel’in yerine transfer gündemimizde yok. O bölgede oynayan Quaresma ve Lens var. Orkan Çınar da geliyor. Dolayısıyla gündemimizde bu mevki için bir transfer yok.”

Babel’in maaşını Fulham ödeyecek

Öte yandan bazı kesimler tarafından gündeme getirilen ‘Babel’in maaşını Beşiktaş ödeyecek?” sözlerine ise Yazıcıoğlu, “Biz kesinlikle ödemeyeceğiz. Transfer olduğu kulüp ödeme yapacak” dedi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI