Beşiktaş'tan Di Maria harekatı

Beşiktaş, Angel Di Maria transferinde yeniden harekete geçti.

Beşiktaş, Angel Di Maria transferinde yeniden harekete geçti. 36 yaşındaki Arjantinli yıldızın MLS'e transferi henüz gerçekleşmediği için Beşiktaş, Di Maria'yı kadrosuna katmak için yeni bir girişimde bulunmaya karar verdi.

Di Maria'nın Durumu

Benfica ile olan sözleşmesi sona eren Di Maria, MLS ekiplerinden Inter Miami ile görüşmelerde bulunmuş ancak henüz bir anlaşmaya varamamıştı. Lionel Messi'nin de formasını giydiği Inter Miami, Di Maria'nın olası yeni adresi olarak gösteriliyordu. Ancak anlaşmanın olmaması Beşiktaş için yeni bir fırsat doğurdu.

Beşiktaş'ın Girişimi

Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen Di Maria için tekrar devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, 36 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna katmak için yeni bir teklif hazırlığı yapıyor. Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcuya olan ilgisi, Di Maria'nın kariyerine Avrupa'da devam etme olasılığını artırıyor.

Di Maria'nın Performansı

Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 48 maça çıkan Di Maria, bu karşılaşmalarda 15 gol ve 17 asistle toplamda 32 gole direkt katkı sağladı. Bu performansıyla dikkat çeken Arjantinli yıldız, tecrübesi ve kalitesiyle Beşiktaş'a büyük katkı sağlayabilir.









EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI