Beşiktaş'tan, Galatasaray'a transfer çalımı

Son dakika Beşiktaş haberi: Giovanni Van Bronckhorst ve Brad Friedel'ın göreve gelişiyle transferde atağa kalkan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a Yılın Transfer Çalımı! Hasan Arat’tan Van Bronckhorst’a Hediye

Son dakika Beşiktaş haberi: Giovanni Van Bronckhorst ve Brad Friedel'ın göreve gelişiyle transferde atağa kalkan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savunmaya Gabriel Paulista takviyesi yapan Kartal, Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için de harekete geçti. Siyah-Beyazlılar'da ayrıca sol stoper için de çalışmalar sürüyor. İşte son dakika haberinin detayları...


Giovanni Van Bronckhorst ve Brad Friedel Dönemi Başlıyor

Beşiktaş yönetimi, yeni sezon kadrosunu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel ile birlikte şekillendirmeye başladı. İlk transferini Gabriel Paulista'yı stopere alarak yapan siyah-beyazlı takım, şimdi de sol stoper ve orta saha takviyelerine yöneldi.


Colley'nin Yerine Sol Stoper

Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon için Omar Colley'i kadrosunda düşünmüyor. Gambiyalı oyuncu için tekliflere açık olan Beşiktaş, stopere ikinci takviyeyi sol ayaklı bir isimle gerçekleştirme planı içerisinde.


Gronbaek İçin Teklif Yapıldı

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda hocası, orta alana dinamik ve skor katkısı olan bir oyuncu istiyor. Başkan Hasan Arat ve ekibi bu doğrultuda Albert Gronbaek için kulübüyle resmen temaslara başladı. Bodo/Glimt, 23 yaşındaki futbolcu için 12 milyon Euro'dan kapıyı açarken, Beşiktaş'ın teklifi de belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Danimarkalı oyuncu için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Kulübüyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı orta sahanın, Galatasaray'ın da gündeminde olduğu kaydedildi. Bu sezon 27 maçta 14 gol, 3 asistle oynayan Gronbaek'in de Bodo/Glimt ile anlaşılması halinde görüşmeye hazır olduğu vurgulandı.


Albert Gronbaek Kimdir?

23 Mayıs 2001'de Danimarka'nın Aarhus şehrinin Risskov bölgesinde dünyaya geldi.

1.76 cm boyunda ve 73 kilo ağırlığında. İki ayağını da aynı ustalıkla kullanabiliyor.

Orta sahanın yanı sıra, sol kanatta da görev yapabiliyor.

Aarhus GF'nin altyapısında yetişti. A takımda oynadıktan sonra Bodo/Glimt'e transfer oldu.

İki kulüpte 171 maça çıktı. 38 gol atarken 22 de asist yaptı.

Bodo/Glimt'in Beşiktaş'ı 3-1 yendiği karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 27 maçta 14 gol, 3 asistle oynayan Gronbaek'in de Bodo/Glimt ile anlaşılması halinde görüşmeye hazır olduğu vurgulandı.

Sabah

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI