Beşiktaş'tan Masuaku için yapılan teklife yanıt

Fransız Nantes Kulübü, Nantes, Nicolas Cozza'nın Wolfsburg'a transferi sonrası savunmadaki boşluğu doldurmak için Arthur Masuaku'ya yöneldi.

Arthur Masuaku'ya FC Nantes Talip

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Arthur Masuaku, Fransız ekibi FC Nantes'in radarına girdi. 30 yaşındaki Kongolu sol bek için yapılan ilk teklif, Beşiktaş tarafından kabul edilmedi.

Beşiktaş'tan Ret

Nantes, Nicolas Cozza'nın Wolfsburg'a transferi sonrası savunmadaki boşluğu doldurmak için Arthur Masuaku'ya yöneldi. Fransız kulübü, oyuncu için 2 milyon Euro'luk bir teklif sundu ancak bu teklif, Beşiktaş tarafından yeterli bulunmayarak reddedildi.

Masuaku'nun Durumu

Arthur Masuaku, şu anda Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan bir oyuncu. Valenciennes altyapısında yetişen Masuaku'nun Ligue 1'e dönüşü, Beşiktaş'ın taleplerinin karşılanması durumunda mümkün olacak. Nantes'in, Beşiktaş'ın istediği şartları karşılayıp karşılayamayacağı ise henüz belli değil.

Nantes'in İhtiyacı

Nantes, savunmadaki açığı kapatmak için Masuaku'yu kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın reddettiği 2 milyon Euro'luk teklifin ardından, Nantes'in yeni bir teklif yapıp yapmayacağı ve Beşiktaş'ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Bu transfer haberleri, hem Beşiktaş hem de FC Nantes taraftarlarının dikkatle takip ettiği bir konu olarak gündemde yer alıyor. Beşiktaş'ın oyuncu için istediği bonservis bedelinin ne olacağı ve Nantes'in bu bedeli karşılayıp karşılamayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI