Bronckhorst onu istiyor!

Bronckhorst’un, Rachid Ghezzal’ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta oluşan boşluğu Berghuis’le doldurmanın planlarını yaptığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta Steven Berghuis Hamlesi

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista’yı önceki gün 3 yıllık sözleşmeyle renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un eski öğrencisi olan Steven Berghuis’i de ısrarla kadrosunda görmek istediği belirlendi.


Transfer Zirvesi ve Berghuis Planı

Bronckhorst’un, Rachid Ghezzal’ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanatta oluşan boşluğu Berghuis’le doldurmanın planlarını yaptığı ifade edildi. Ajax’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Steven Berghuis, Feyenoord forması giydiği dönemde Bronckhorst’la birlikte 4 kupa kazanmıştı. Üç yıl önce 5,5 milyon euro bonservisle Ajax’a transfer olan Hollandalı futbolcu, bu sezon 29 resmi maçta 8 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.


Berghuis'in Beşiktaş'a Transferi güç katar 

Giovanni van Bronckhorst’un yöneticilerle yaptığı görüşmede, Berghuis’in transfer edilmesi halinde Beşiktaş’a büyük güç katabileceğini söylediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Berghuis’in transfer koşullarını araştırdığı ve makul bir bonservis karşılığında transferi gerçekleştirmeye sıcak baktığı aktarıldı.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI