Çebi, Beşiktaş projesini hayata geçiriyor

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, büyük projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nin bitişiğindeki araziye Atlıspor ve Okçuluk Kulübü Tesisleri kurmak istiyor... Tarım Bakanlığı ve Spor Bakanlığıyla son pürüzleri atlayıp projeyi hayata geçirecek. İlk hedefi ise alt yapıları Fulya’dan bu bölgeye taşımak...

Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi öncelikli projesi Ümraniye'de bulunan tesisleri genişletmek için harekete geçti. Tarım Bakanlığı ile sorunların çözülmesini az kaldı. Spor Bakanlığını da devreye sokarak projeyi tamamlama aşamasına geldi.

ATLISPOR VE OKÇULUK KULÜBÜ TESİSLERİ KURACAK

Fotospor'da yer alan habere göre; B2 statüsündeki arazi için Beşiktaş’ın rakibi Ümraniye Belediyesi. Ümraniye Belediyesi 2020 yılında, Nevzat Demir Tesisleri'nin bitişiğindeki araziye Atlıspor ve Okçuluk Kulübü Tesisleri kurmak için Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan gerekli izinleri aldı.

İLK HEDEF FULYA'DAN ÜMRANİYE'YE TAŞINMAK

Siyah-beyazlı yönetim Ümraniye Belediyesi’nin aldığı izinler kapsamında tesislerini geliştirmek için yola çıkmaya hazırlanıyor. İlk hedefi alt yapıları Fulya’dan bu bölgeye taşımak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI