Chamberlain için resmi teklif

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Alex Oxlade Chamberlain'e İngiltere'den talip çıktı.

Alex Oxlade Chamberlain'e Sheffield United Talip

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Alex Oxlade Chamberlain'e İngiltere'den talip çıktı. Siyah-Beyazlılar'ın yıldızı için Premier Lig ekibi Sheffield United resmen devrede.

Sheffield United, Chamberlain'in Peşinde

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezonun planlamaları sürerken, Alex Oxlade Chamberlain ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz ekibi Sheffield United, tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Beşiktaş'a teklif yaptı.  Beşiktaş'ta beklenen performansı gösteremeyen Chamberlain'in İngiltere'ye dönüşü olası görünüyor.

Performansı ve Geleceği

30 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda Beşiktaş formasıyla 30 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asistle oynayan Chamberlain'in performansı, beklentilerin altında kaldı. 30 Haziran 2026'da sona erecek olan sözleşmesiyle Beşiktaş'a bağlı olan oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin Euro olarak değerlendiriliyor.

Kariyer Geçmişi

Southampton altyapısında yetişen Alex Oxlade Chamberlain, daha sonra Arsenal ve Liverpool formalarını giydi. İngiltere Milli Takımı'nda 35 kez sahaya çıkan Chamberlain, milli takım adına 7 gol kaydetti.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI