Cihan Çanak transfer tercihini açıkladı

Belçika'da Standard Liege forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Cihan Çanak, kararını verdi.

Cihan Çanak'ın Kararı

Belçika'da Standard Liege forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Cihan Çanak, kararını verdi. Trabzonspor, genç oyuncunun tercihi oldu.

Trabzonspor'u Tercih Etti

Sabah'ta yer alan habere göre, Standard Liege'de 61 numaralı formayı giyen Cihan Çanak, Trabzonspor forması giymek istediğini açıkladı. Trabzon kökenli bir ailenin çocuğu olan Çanak, memleketinin takımında oynama arzusunu dile getirdi.

Trabzonspor'un Teklifi

Trabzonspor yönetimi, genç yetenek için Standard Liege'e 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay teklif etti. Bu teklifin, Standard Liege tarafından kabul edilmesi halinde, Cihan Çanak önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor forması giyecek.

Performansı

Belçika ekibinde bu sezon 31 maça çıkan Cihan Çanak, 1 asistlik performans sergiledi. 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu, yetenekleri ve potansiyeli ile dikkat çekiyor ve Trabzonspor'un genç ve dinamik kadrosuna önemli bir katkı yapması bekleniyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI