Di Maria transferinde son dakika

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Angel Di Maria'da Belirsizlik Hakim

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ve Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Angel Di Maria ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 36 yaşındaki futbolcunun geleceğinin henüz netlik kazanmadığı belirtiliyor.

Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Angel Di Maria, MLS ekiplerinden Inter Miami ile transfer görüşmeleri gerçekleştirdi. Ancak, Angel Di Maria ve Inter Miami arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı.

Benfica'daki Performansı

Geride kalan sezonda Benfica formasıyla 48 maça çıkan Angel Di Maria, bu maçlarda 17 gol atarak ve 15 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Tecrübeli kanat oyuncusu, performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Transfer Belirsizliği

Angel Di Maria'nın Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı ve MLS'e geçiş yapıp yapmayacağı konusundaki belirsizlik sürüyor. Futbolseverler, 36 yaşındaki yıldızın hangi kulüpte kariyerine devam edeceğini merakla bekliyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI