Fikret Orman'dan Çebi'ye Olumsuz Yanıt

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin, ''Küskünlükleri bitirelim'' teklifine olumsuz yanıt...

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş'ta Aralık'ta yapılacak olan yılın son divan kurulu toplantısı tarihi bir hesaplaşmaya sahne olacak. Beşiktaş başkanlığını bıraktığından bu yana camiadan uzaklaşan eski Başkan Fikret Orman, yeniden sahne almaya hazırlanıyor. 

Orman'ın kulübün yapacağı 29 Kasım Cumartesi günü kuruluna katılacağı belirtildi.

Orman'ın toplantıya katılacağını açıklamasının ardından Çebi, ortak dostları aracılığıyla Fikret Orman'a, Divan Kurulu'nda konuşma yapmamasını isteyerek, ''Aramızdaki sorunları bir araya gelerek gelerek giderebiliriz. Küskünlükleri bir yana bırakalım'' diyerek ateşkes önerisi yaptı. 

Orman bu teklifi reddederek, "Arkadan vurarak o koltuğa oturanlarla işim olmaz. İki yıldır Beşiktaş'ın zarar görmemesi için sustum. Kim kimden hesap soracakmış göreceğiz" diye yanıt verdi. 

'Fikret Başkan adına cevap'

Fikret Orman ile birlikte yönetimde yer alan eski yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağolsunlar bir çok kişi arıyor, 2 soru var 1. Divan a katılacakmısınız, 2. Mali genel kurul a katılacak mısınız? Kendi adıma ve Fikret Başkan adına cevap veriyorum. EVET, BİZİM Sözümüzden döndüğümüz görülmemiştir. Görüşmek üzere" ifadesini kullandı. 

'Hesap sormaya geliyoruz'

Mahmutyazıcıoğlu ardından ikinci bir paylaşım daha yaparak, hesap sormaya geldiklerini de söyledi. Mahmutyazıcıoğlu yaptığı paylaşımda "Bir şey daha söylemek istiyorum, lütfen hesabın altını çizelim artık. Beşiktaşı bu algı operasyonlarından, kısır döngülerden çıkartalım. Biz hesap sormaya geliyoruz, bizden hesap sormak isteyen, böyle bir taahhüdü olan varsa onları da bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tekinoktay: Yüzleşme fırsatı

Eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay da daha önce başkanlığı bırakanların toplantılara gelmediğini hatırlatarak, Fikret Orman'ın divana gelecek olmasından memnuniyet duyacağını açıkladı.

Tekinoktay, "Fikret Orman’ın böyle bir kararı almış olması BJK’a karşı önemli bir sorumluluk ve tarihle yüzleşme fırsatıdır" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI