Hummels'in maaşı bile belli

Beşiktaş taraftarlarının büyük umutlarla beklediği Mats Hummels transferi gerçekleşmesi mucizelere kaldı.

Beşiktaş Taraftarlarının Hayalindeki İsim Mats Hummels, AS Roma'ya İmza Atıyor

Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyada büyük bir heyecanla "Come to Beşiktaş" diyerek takımlarında görmek istediği tecrübeli stoper Mats Hummels, Serie A ekiplerinden AS Roma'ya transfer olmak üzere. 35 yaşındaki Alman savunma oyuncusu, Borussia Dortmund'dan ayrılmasının ardından yeni bir maceraya adım atmaya hazırlanıyor.

Borussia Dortmund Kariyerine Veda Etti

Hummels, Borussia Dortmund ile olan kariyerini 1 Haziran'da Real Madrid'e karşı oynanan final maçıyla tamamladı. Dortmund'da geçirdiği yıllar boyunca gösterdiği performansla adını Avrupa'nın en iyi savunma oyuncuları arasına yazdıran Hummels, yeni sezonda İtalya'da top koşturacak.

AS Roma ile Anlaşma Sağlandı

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Mats Hummels AS Roma ile 2 yıllık bir sözleşme imzalamak üzere. Sözleşmede bir yıl daha opsiyon bulunuyor. Hummels'in, Roma'nın teklif ettiği daha düşük maaşı kabul ettiği de belirtiliyor.

Beşiktaş Taraftarlarının Hayal Kırıklığı

Beşiktaş taraftarları, uzun süredir sosyal medyada Hummels'e yönelik "come to Beşiktaş" kampanyası yürütüyordu. Ancak, tecrübeli stoperin AS Roma'yı tercih etmesi, Siyah-Beyazlı taraftarlar için bir hayal kırıklığı oldu.

Fotospor




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI