İşte Beşiktaş'ın teknik direktör listesi

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Takımın başına sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'yi getiren Beşiktaş yönetimi, yeni hoca ile yaz dönemine girmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? 

Teknik adam arayışında, hem takımı iyi futbol oynatan hem de genç yetenekleri ön plana çıkaracak bir isim tercih ediliyor. Ayrıca, Ernest Muçi, Al-Musrati, Gedson Fernandes ve Milot Rashica gibi oyuncuların performanslarının artması ve transfer piyasasında kendilerini göstermeleri hedefleniyor.


Terzic ilk sırada 

Beşiktaş'ın ilk temas ettiği isimler arasında Bilic'in eski yardımcısı ve şu anda Dortmund'u çalıştıran Edin Terzic de bulunuyor. Ancak Terzic'ten olumlu yanıt alınamadı. 


Gurbanov, Bronckhorst  ve Sergen Yalçın listede

Diğer bir aday ise Azerbaycan ekibi Karabağ'ı çalıştıran Gurban Gurbanov. Gurbanov'un başarılı performansı dikkat çekiyor ve Beşiktaş yönetimi durumunu takip ediyor.

Giovanni van Bronckhorst ile de temaslar sürüyor. Ancak Hollandalı teknik direktörün takımıyla ilgili izin alması gerekiyor. 


Sergen Yalçın ise yerli hoca olarak değerlendiriliyor. Ancak Beşiktaş'ın sezon sonunda yapacağı değerlendirmeler doğrultusunda rotasını belirleyeceği belirtiliyor.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI