İtalyanlardan Ante Rebic İddiası!

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Ante Rebic’e, İtalya'dan talip çıktığı öne sürüldü.

İtalyanlardan Ante Rebic İddiası! Serie A Ekibi Talip Oldu

Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Ante Rebic’e, İtalya'dan talip çıktığı öne sürüldü. Çizme basınında yer alan haberlerde, Hellas Verona'nın Hırvat futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Hellas Verona Talip Oldu

Hırvatistan ve Amerika'dan da talipleri olan Ante Rebic, Beşiktaş yönetimi tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Hellas Verona'nın resmi teklif yapması halinde, 30 yaşındaki oyuncu ile yolların ayrılması planlanıyor. Rebic'e, ülkesinden ve Amerika'dan da ilgi olduğu ifade edildi.

Beklentilerin Altında Kaldı

Beşiktaş'ın geçen sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ante Rebic, beklentilerin çok altında kaldı. 22 karşılaşmaya çıkan deneyimli oyuncu, sadece 1 gol ve 4 asist üretebildi. Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan Rebic'in güncel piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 200 bin euro civarında.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI