Joe Worrall için karar verildi

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiraladığı Joe Worrall'ın geleceği için kararını verdi.

Nottingham Forest, Joe Worrall'ı Satmak İstiyor

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiraladığı Joe Worrall'ın geleceği için kararını verdi. Nottingham Forest, mali sıkıntıları hafifletmek amacıyla savunma oyuncusu Joe Worrall'ı satmayı planlıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, kulüp, 27 yaşındaki savunma oyuncusu için yaz aylarında gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Nottingham Forest'ın Worrall için bonservis beklentisinin 5 milyon Euro'ya yakın olduğu bildirildi.

Sheffield United ve Championship Kulüpleri İlgileniyor

Joe Worrall ile Sheffield United ve bazı Championship kulüplerinin ilgilendiği öne sürüldü. Worrall, geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Beşiktaş'ta geçirmişti. Beşiktaş'ta 9 maçta süre bulan İngiliz savunma oyuncusu, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş Performansı

Joe Worrall, Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği dönemde sergilediği performansla dikkat çekmişti. 9 maçta forma giyen ve 1 gol atan Worrall, performansıyla hem kulübü hem de diğer taliplerini etkilemeyi başardı.










EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI