Beşiktaş'tan Anthony Martial bombası

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor.

Beşiktaş'tan Anthony Martial Bombası! Transferde 2 Rakip Birden

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Siyah-beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için önemli isimlerle temas halinde. İşte detaylar:


Angel Di Maria İçin Görüşmeler Sürüyor

Beşiktaş, sağ kanat pozisyonu için tecrübeli oyuncu Angel Di Maria'nın menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. Bu görüşmeleri, hem ikinci başkan Hüseyin Yücel hem de danışman Brad Friedel üzerinden yürütüyor. Di Maria, tecrübesi ve kalitesiyle takıma önemli katkı sağlayabilecek bir isim olarak dikkat çekiyor.


Kartal’dan Martial Harekatı!

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, sol kanat forvet pozisyonu için de sezon bitmeden gündeme gelen Anthony Martial seçeneğini masada tutuyor. Tecrübeli oyuncu, Manchester United ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıktı ve Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiği belirtildi.


2 Rakip Birden

Ancak bu transfer için masada güçlü iki takım daha bulunuyor; Marsilya ve Lyon. Siyah-beyazlılar, önemli rakiplere rağmen Martial’in menajeri ile görüşerek taleplerini sordu. Oyuncunun isteklerinin belli olmasının ardından tarafların masaya oturması bekleniyor.

Kaynak: Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI