Montella: Baskıya rağmen başardık!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella önemli açıklamalarda bulundu.

Montella: Herkesin Rövanş Ruhuna Sahip Olduğunu Görmek Güzel

A Milli Takım, Euro 2024'te son grup maçında Çekya'yı 2-1 yendi ve son 16'ya yükseldi. Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un golleriyle gelen bu kritik galibiyetin ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un Golleriyle Türkiye Son 16'da

Euro 2024 F Grubu'ndaki son maçında, A Milli Futbol Takımımız, Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un attığı gollerle Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte milliler, 6 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna adını yazdırdı. A Milli Takım, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacak.

Montella: "Baskıya Rağmen Başardık"

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Vincenzo Montella, "Milletimiz için çok mutluyum, futbolcularımız için, halkımız için çok mutluyum. Gereksiz baskı yaratıldı takımın üstünde. Çekya'nın golünün verilmemesi gerekiyordu. Belki de turu geçen en genç takım biziz. Hem ailelerimiz hem bizi sevenler için çok mutluyuz. Avusturya'yı daha önce deneyimledik. En iyi şekilde maça hazırlanacağız. Bundan sonra farklı bir turnuva başlıyor. Avusturya'yı istiyorduk. Herkesin rövanş ruhuna sahip olduğunu görmek güzel. Bu bende de var. Ancak kim gelirse gelsin fark etmez. Barış Alper Yılmaz çok iyi maç oynadı. Sonuna kadar mücadele etmeyen bir oyuncu bulamazsınız," dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI