Koronavirüs ve Beyaz Yalanlar!

Beşiktaşlılar bu filmin aynısını ‘Yıldırım DEMİRÖREN Dönemini Erns & Young Firmasına Verdik, Araştırıyoruz…’ diyen Fikret ORMAN zamanında tam 7.5 sene ‘Kandırıldıklarından’ çok iyi hatırlarlar!..

Koronavirüs ve Beyaz Yalanlar! 

Ahmet Nur ÇEBİ ve Yönetiminin ‘Beşiktaş’ın Son 10 Yılını Bağımsız Denetleme Firması İle Araştırıyoruz’ Vaadi Yılan Hikâyesine Döndü.

Beşiktaşlılar bu filmin aynısını ‘Yıldırım DEMİRÖREN Dönemini Erns & Young Firmasına Verdik, Araştırıyoruz…’ diyen Fikret ORMAN zamanında tam 7.5 sene ‘Kandırıldıklarından’ çok iyi hatırlarlar! Sahi, firmanın ‘BJK’ya Teslim Ettik’ diye açıklama yaptığı bu rapor acaba Ahmet Başkan da VAR mıdır? Kendisi İçeriğinden Haberdar mıdır? Hayır, X Başkan o rapor için ‘Açıklarsam Demirören Hapse Girer’ demişti de o yüzden sordum!

KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT ŞİMDE DE MART!

Beşiktaş ve yeni Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ, söz konusu rapor için sürekli tarih veriyor. Aynı, yeni stat yapılırken Fikret ORMAN’ın tarihler verip çeşitli bahanelerle yine-yeniden zaman kazanmaları gibi! Sonradan da ‘Beyaz Yalanlar’ diye o dönemi işaret ederek, sözüm ona günah çıkartmıştı. Tam 4 kez tarih verip raporu kamuoyuna açıklamayan Ahmet Başkandan, en son Mart ayını duyduk. Allah ömür verirse, Mart’ı da hep beraber göreceğiz...

TÜRSAB’IN SON 15 YILI 3 AYDA RAPORLANDI!

Beni yakından tanıyanlar, BJK Eski yönetim kurulu üyesi Av. Ahmet AKPINAR’ın ne kadar kıymet verdiğim bir isim olduğunu bilirler. 7 senelik Fikret ORMAN yönetimi ile mücadelem de beni bir an olsun yalnız bırakmaması bir yana, tecrübelerinden de çok şey öğrendim. Ahmet ağabeyin geçmişte üstlendiği görevlerden birisi de TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Hukuk bölümünün başındaydı. O zamanlar da aynı Beşiktaş Kulübü gibi, geçmiş Başkan ve icraatları Bağımsız Denetleme Firmasına verilerek inceletildi.

Şimdi Sıkı Durun; Sizce TÜRSAB’ın son 15 senesini incelemek (BJK’da Bu Süre 10 Yıl) ne kadar zamanda bitirilmiştir? 3 Ay! Ama her nedense, bizde 1 Yılı aşkın süredir bir türlü bitmedi gitti. Ahmet Başkanın, Pandemiyi öne sürerek birde kamuoyuna bu konuda bir açıklaması vardı değil mi? ‘KPMG Firması Çalışanları KoronaVirüs’e Yakalandıkları İçin Süreç Uzuyor’ Üşenmedim, firmanın çalışan sayısını inceledim. Söz konusu firma tam 147 ülkede hizmet veriyor ve 219.000 (Yazıyla İki Yüz On Dokuz Bin) çalışanı var. Sizce kaç çalışan ‘Virüse’ yakalanmış olabilir ki işleyiş dursun? Üç Mü? Beş Mi? Otuz Beş Mi? 298 Mi? 1903 Mü?..

Bizler geçmiş zamanlar da ‘Bilgisayarlara VİRÜS Girdi’ bahaneleri ile Denetleme Kurulu Raporlarına ulaşamayıp KANDIRILAN kişiler ve taraftarlarız. Bakınız Yine/Yeniden değişik bir VİRÜS VAKASI ile karşı karşıyayız! Bakalım bu ‘HİKÂYE’ de ‘MUTSUZ SONLA’ mı bitecek?

İçeride REKLAM peşinde olan ve TEMİZLİK seven, yarınlarda camiaya çok hızlı yayılabilecek VİRÜS’leri de en kısa zamanda sizlerle paylaşabilmek ümidi ile...

Hakan ÖNCÜL-WWW.DUYDUKMU.COM

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI