Mourinho'yu, Necip karşıladı!

Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, İstanbul'daki yeni evine taşındı.

Mourinho'nun İstanbul'daki Yeni Adresi Belli Oldu

Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, İstanbul'daki yeni evine taşındı. Bu sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın ardından Mourinho ile iddialı bir kadro kurma çalışmalarına başladı. Taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan tecrübeli çalıştırıcı, İstanbul'da yeni düzenine yerleşti.


Mourinho nerede oturuyor? 

Odatv'nin haberine göre, Jose Mourinho İstanbul'daki yeni adresini Çekmeköy'de buldu. Anadolu yakasının en prestijli sitelerinden biri olan Çekmeköy Mayavera Villaları 3. Etap'ta ikamet edecek olan Mourinho, burada huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmeyi planlıyor.


Komşusu Tanıdık Çıktı

Jose Mourinho'nun Mayavera Villaları'ndaki komşusu ise Beşiktaş'ın altyapısından yetişen 33 yaşındaki futbolcu Necip Uysal oldu. Uysal ile aynı sitede oturacak olan Mourinho, ilk tanıştığı komşusu Beşiktaş Kaptanı ve Ailesi oldu. 






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI