Nihat Özdemir'den Fikret Orman'a çok özel teşekkür

TFF başkan adayı Nihat Özdemir'den, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ''Şenol Güneş'' teşekkürü

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir, TRT Spor’da katıldığı bir programda Beşiktaş’tan ayrılarak A Milli Takım’ın başına geçen Şenol Güneş hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş için Fikret Orman’a teşekkür ediyorum

Beşiktaş’ta görevi başındayken Güneş’i A Milli Takım’ın başına geçirmek istediklerini hatırlatan Özdemir, “Fikret Orman’a çok teşekkür ediyorum. Biz Şenol Güneş’i milli takımın başına getirmeyi istediğimizde Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı çok fazlaydı. İzin vermezdi isteseydi. O durumda bize izin verdi” dedi.

Nihat Özdemir’den VAR açıklaması

VAR sistemine inandığını söyleyen Başkan Adayı Özdemir, “VAR sistemine cesaretle geçtik. Bazı tecrübeli hakemler VAR sistemine uyum sağlayamadı. Bu bir süreç meselesi. Gelecek yıl VAR uygulaması bu yıldan daha iyi olacak. Sistem geçişi var. Gelecek sene daha iyi olacak. Hakem sayısını 40’a çıkardık. Her hafta hakemler stres altında bırakılıyor. Var sistemini tüm yüreğimle destekliyorum. Hakemlerimiz daha başarılı olacaklar. Göreceksiniz yöneticilerin, hakem ve VAR ile ilgili görüşleri giderek azalacak. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI