Özel'den, Seba benzetmesi

Özgür Özel'den Süleyman Seba'ya Övgü Dolu Sözler!

Seçim Anında Önemli Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sırasında önemli bir açıklama yaptı. Özel'in açıklamasında Beşiktaş'ın eski başkanı Süleyman Seba'ya vurgu yapıldı.

Süleyman Seba'nın Örnek Duruşu

Özgür Özel, açıklamasında Süleyman Seba'yı örnek alarak şu ifadeleri kullandı: "Ben her zaman Süleyman Seba’yı rehber olarak aldım. Onun terbiyesini izledim ve ders aldım. Süleyman Seba'nın duruşunu gösterin. Sevinçlerinizi sessiz bir şekilde yaşayın."

Centilmenlik Örneği

Özel'in açıklamalarında Süleyman Seba'nın centilmenlik örneği verdiğine dair bir hikaye paylaşıldı. Beşiktaş'ın bir maçını kazandığı anlatılan hikayede, Seba'nın futbolculara "Siz kazandınız ama yan odada sizin sevinciniz kadar büyük üzüntüyü yaşayan rakipleriniz var. Centilmenliğe bu sığmaz" şeklindeki sözleri aktarıldı. Bu anekdot, Seba'nın centilmenlik ve saygıyı ön planda tutan tutumunu vurgulamak amacıyla kullanıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI