samet Aybaba, Sergen Yalçın'ı açıkladı

Beşiktaş, sezon sonunu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı aldıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız verdi.

Beşiktaş Teknik Direktör Arayışında: Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ı Açıkladı!

Beşiktaş, sezon sonunu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı aldıktan sonra teknik direktör arayışlarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör olarak Sergen Yalçın ismi sık sık gündeme gelmeye başladı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Samet Aybaba, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın listede 

Aybaba, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Candaş Tolga Işık'a yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunda Sergen Yalçın'ın da listelerinde olduğunu belirtti. "Sergen Yalçın var mı listenizde?" sorusuna Aybaba, "Var tabii ki. Doğal var, doğal aday yani." şeklinde cevap verdi.

Aybaba ayrıca, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve bu sürecin kolay olmadığını vurguladı. "Şu anda konuşuyoruz, bakıyoruz ne olabilir diye. Kolay değil bu iş. Teknik direktörlük seçimi gerçekten çok zor." dedi.

Yerli mi, yabancı mı olacak?

Yeni teknik direktörün yerli mi yoksa yabancı mı olacağı konusundaki soruya ise Aybaba, "İkisiyle de ilgili bakıyoruz. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım. Oyuncuların saygı duyacağı, işini iyi yapan, başarılı, antrenmanı ve sistemi doğru planlayan bir antrenöre ihtiyacımız var." şeklinde yanıt verdi.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI