Transferde Almanya operasyonu

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, Marco Reus İçin Yeniden Girişimlere Başladı

Beşiktaş, Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus için yeniden girişimlere başladı. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu, maddi anlamda ikna edilebilirse Kara Kartal’ın formasını giyebilir.

Sarı-siyahlı ekipteki son sezonunda Devler Ligi finali oynama başarısı gösteren Reus için şartlar konuşuluyor. Marco Reus, Beşiktaş’ın yanı sıra LA Galaxy, Inter Miami gibi takımlar tarafından da takip ediliyor. Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 resmi maça çıkan Marco Reus, bu karşılaşmalarda 9 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.


Reus'un Talibi Çok

Beşiktaş’ın, Marco Reus dışında bir diğer hedefi de Mats Hummels. Borussia Dortmund, sözleşmesi sona eren ve bir süredir takımdaki geleceği merak konusu olan Mats Hummels ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Alman savunma oyuncusuna teşekkür edilerek, yeni kariyerinde başarılar dilendi.


Hummels’e Teşekkür

Mats Hummels’in adı uzun süredir sık sık Beşiktaş ile anılıyor. Yıldız oyuncuya ayrıca MLS’ten de talipler bulunuyor. Tecrübeli oyuncunun gelecekle ilgili kararını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 40 resmi maça çıkan Mats Hummels, bu karşılaşmalarda 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

İki Yıldız İçin Yoğun Temas

Beşiktaş’ın, Marco Reus ve Mats Hummels için yoğun temaslarda olduğu bildirildi. İki yıldız oyuncunun transfer sürecinde Beşiktaş'ın izleyeceği strateji merakla bekleniyor.

Fanatik 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI