Deli saçması!

Beşiktaş'ın 2018 yılının Aralık ayında sözleşemesini fesh ettiği Portekizli Pepe'nin Almanya 2024'tezki perfıorması parmak ısıttırıyor.

Beşiktaşlı yöneticilerin "Yaşı 36 oldu, yaşlandı" diyerek gönderdikleri Pepe, Portekiz Milli Takımı'nda hem de 41 yaşında harikalar yaratıyor. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda "Sahi, Pepe; beşiktaş'tan neden ayrılmıştı?" sorusunu gündeme getirdiler. 

2017 yılında Beşiktaş'a transfer olarak Süper Lig'de forma giyen ve siyah-beyazlı takımda 1.5 sezon geçiren tecrübeli futbolcu Pepe, EURO 2024'te Türkiye - Portekiz karşılaşmasında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. 

Alkış topladı 

EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Türkiye, Portekiz ile BVB Dortmund Stadyumu’nda karşılaştı. Portekiz, mücadeleyi 3-0 kazanarak galibiyeti elde etti. Golleri 22. dakikada Bernardo Silva, 29. dakikada kendi kalesine Samet Akaydin ve 56. dakikada Bruno Fernandes kaydetti. 


Etkileyici performansı 

Portekiz'in savunma oyuncusu Pepe, bu maçta sergilediği performansla büyük beğeni topladı. Yaşına rağmen gösterdiği performansla futbolseverlerin takdirini kazandı. Pepe, A Milli Futbol Takımımızın ataklarına karşı sağlam bir savunma sergileyerek maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu. 

Tarihi başarı 

Pepe, Avrupa Şampiyonası tarihinin en yaşlı futbolcusu unvanını elinde bulunduruyor. Çekya müsabakasında 41 yaş 113 günlükken takımının formasını giyerek bu rekoru kırmıştı. Bu unvanı, daha önce 40 yaş 86 günlükken forma giyen Macar kaleci Gabor Kiraly'den devraldı.

Deli saçması 

Gazeteci Orhan Yıldırım da sosyal medya üzerinden yaptığı yorumda, "41 yaşındaki Pepe sahanın yıldızı, bizim 18 yaşındaki Arda Güler yorgun. Bu düpedüz deli saçması" ifadesini kullandı. 


Beşiktaş'a transferi 

Beşiktaş, Pepe'yi 3 Temmuz 2017 tarihinde Real Madrid'den bedelsiz olarak transfer etmişti. İlk sezonunda Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi'nde elde ettiği tarihi başarıda büyük pay sahibi olan Portekizli yıldız Aralık 2018 yılında Siyah-Beyazlı kulübe veda etmişti. Pepe o tarihten bu yana Porto takımında forma giyiyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI