Friedel, iki yıldızın peşinde

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Brad Friedel, Beşiktaş için ABD'de Transfer Temaslarında

Brad Friedel, Di Maria ve Johan Mojica Transferi için ABD'de, Beşiktaş'ın Hedefleri, Copa America Görüşmeleri

Beşiktaş'ta Transfer Hareketliliği: Brad Friedel ABD'de

Beşiktaş'ta danışman olarak görev yapan Brad Friedel, Copa America’nın düzenlendiği ABD’ye giderek transfer temaslarında bulunuyor. Friedel, Beşiktaş formasını giymesi için iki yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalışacak.


Hedefteki İlk İsim: Angel Di Maria

Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmalarında iki yıldız futbolcu üzerine yoğunlaştı. Bu anlamda operasyonu ise geçtiğimiz haftalarda danışman olarak göreve başlayan Brad Friedel yürütüyor. Hedefteki ilk isim daha önce de birçok kez gündeme gelen Angel Di Maria.

Di Maria'nın Durumu

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’nın formasını giyen Arjantinli süperstarın kontratı sona erdi fakat yeni adresi henüz belli olmadı. Şu anda Arjantin Milli Takımı ile birlikte Copa America için ABD’de bulunan 36 yaşındaki kanat oyuncusuna Beşiktaş tarafından teklif yapılacak.

Beşiktaş'ın Teklifi ve Hedefleri

Beşiktaş'ın şartları ve hedefleri Di Maria’ya anlatılacak. Geçtiğimiz sezon 48 maçta 17 gol atıp, 15 asist yapan Di Maria, ilerleyen yaşına rağmen yüksek performansını sürdürüyor.


Stoper Adayı: Johan Mojica

Brad Friedel’in, Copa America’da görüşme yapacağı bir diğer isim ise Johan Mojica. Kolombiyalı stoper, geçtiğimiz sezonu Osasuna’da kiralık olarak geçirdi. Kulübü Villarreal’e geri dönen 31 yaşındaki sol bekin, kontratı ise 2026 yılında sona eriyor.

Mojica'nın Durumu

İspanyol ekibi, deneyimli savunmacı ile yola devam etmeye pek sıcak bakmıyor. Bu yüzden Copa America sonrasında Mojica’nın yeni adresini belirlemek istediği bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaş'ın Teklifi

Tam da bu noktada Friedel’in devreye girip, Mojica’yı Beşiktaş'a kazandırması bekleniyor. Söz konusu iki futbolcuyu teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da çok istediği öğrenildi.


Hücumcu Sol Bek: Mojica

Mojica, sol bek olmasına rağmen oldukça hücumcu bir oyuncu. Kolombiyalı, görev verilmesi halinde sol kanatta forma giyebiliyor.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI