Quaresma: Beşiktaş başkanını bekliyorum

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, EURO 2024'teki Türkiye - Portekiz karşılaşması öncesi TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Quaresma'dan Beşiktaş'a Çağrı: "Beşiktaş Başkanını Bekliyorum"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, EURO 2024'teki Türkiye - Portekiz karşılaşması öncesi TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta iki dönem forma giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Quaresma, Türkiye'ye ve Beşiktaş'a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.

Türkiye'ye Teşekkür Mesajı

Quaresma, Türkiye için teşekkür mesajı sorulduğunda, "Teşekkür etmek istiyorum, bütün ülkeye selam gönderiyorum. Türkiye'deki herkes bana gerçekten çok iyi davrandı. Herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Bu açıklamasıyla, Türk halkına ve Beşiktaş taraftarına olan minnettarlığını bir kez daha gösterdi.

Gelecekte Türkiye'de Çalışma Planları

Portekizli yıldız, "Gelecekte Türkiye'de çalışmayı düşünüyor mu?" sorusuna ise, "Göreceğiz. Beşiktaş Başkanını bekliyorum" yanıtını verdi. Bu sözleri, Quaresma'nın Beşiktaş'a dönme arzusunu ve Siyah-beyazlı kulüple yeniden bir araya gelme isteğini açıkça ortaya koydu.

Beşiktaş'taki Kariyeri

Ricardo Quaresma, Beşiktaş formasıyla çıktığı 227 maçta 38 gol atıp 77 asist yaptı. Kariyeri boyunca gösterdiği performans ve sahadaki yetenekleriyle Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kurdu. Quaresma'nın bu açıklamaları, Beşiktaş camiasında ve taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI