Weghorst'tan Beşiktaş yanıtı

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başladıkları için mutluluğunu dile getirdi.

Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başladıkları için mutluluğunu dile getirdi. Hollanda, Polonya karşısında geriden gelerek kazandı ve galibiyeti getiren golleri Cody Gakpo ve Wout Weghorst kaydetti.

İyi Bir Başlangıç

Polonya karşılaşmasının ardından TRT Spor'a konuşan Weghorst, "Çok mutluyum. Harika bir andı. Maçın bitmesine 10-15 dakika kala oyuna girdim ve takıma yardımcı oldum. 3 puanı aldık. İlk maçlar her zaman önemlidir ve bizim için iyi bir başlangıç oldu." dedi.

İlk Maçlar Çok Önemli

EURO 2024 hakkında da konuşan Weghorst, "Avrupa Şampiyonası'ndaki her takım kaliteli. Bu yüzden ilk maçlar çok önemli. Sıradaki maçı dört gözle bekliyoruz ve o maça odaklanacağız. Kaybetmek için bir sebep yok." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Hakkında Duygusal Yanıt

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemle ilgili soruya Weghorst, "Benim için mükemmel zamanlardı. Türkiye ve Beşiktaş'taki günlerime dönüp baktığımda, özellikle taraftarlar çok ateşliydi. Benim için gerçekten özel günlerdi. Orada harika zamanlar geçirdim ve hep kalbimde olacaklar." yanıtını verdi.

"Bunu asla bilemeyiz!"

"Beşiktaş'ta seni yeniden görebilecek miyiz?" sorusuna ise Hollandalı golcü, "Bunu asla bilemeyiz." dedi.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI