Yaşattığını Yaşaman Dileyimdir!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'nın babasından çarpıcı paylaşım...

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'nın babasından çarpıcı paylaşım... 

Yeni sezonun hazırlıkları kapsamında Beşiktaş, dostluk maçında Viktoria Plzen ile karşı karşıya geldi. 0-0 biten mücadelede siyah beyazlı ekipte teknik direktör Valerien Ismael ve genç oyuncu Serdar Saatçı arasında gergin anlar yaşandı. 72. dakikada oyuna giren Serdar, direktiflerini yerine getirmediği gerekçesiyle Ismael tarafından oyundan alındı. 

A Spor'dan Sercan dikme'nin haberine göre olay şöyle gelişti; 

mücadelenin 72. dakikasında oyuna dahil olan Serdar Saatçi, 83. dakikada oyundan alındı.

Genç futbolcunun temposunu beğenmeyen Valerien Ismael, oyuncusuna uyarıda bulundu.

"TEMPOSUZ OYNAYACAKSAN ÇIK"

A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin haberine göre olay şöyle gelişti; 

Beşiktaş Teknik Dirketörü Valerien Ismael, Serdar Saatçı'ya 83. dakikada "Böyle temposuz oynamaya devam edeceksen oyundan çık" dedi. Bu sözlerin ardından Serdar Saatçı oyundan çıkarak doğrudan soyunma odasına gitti.

19 yaşındaki stoperin soyunma odasının kapısına tekme attığı öğrenildi.

Bu haberin ardından kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'nın babası sosyal medyada yaptığı paylaşımda 

Sercan Dikme'ye "Oğluma yaftalanan ve itibarsızlaştıran Sercan Dikme, 19 yaşında bir evlada yaşattığını yaşaman dileyimdir..." ifadesini kullandı. 

Sercan Dikme de bu paylaşıma,  

"Gazeteci, aynadır olanı yansıtır. İşimizi yapmaya, olanları olduğu gibi aktarmaya devam edeceğim. Serdar çok iyi bir futbolcu ben çok seviyorum. Umarım kadro dışı kararı kalkar ve sözleşme imzalanır. Size söyleyeceğim şudur, haksız yere edilen beddua döner, gider sahibini bulur!" diye yanıt verdi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI