Beşiktaş'tan Avrupa'ya veda

Beşiktaş Hentbol Takımı , gösterdiği mücadeleye rağmen çeyrek finale çıkma şansını kaybederek Avrupa kupalarına veda etti.

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası Son 16 Turu rövanş maçında deplasmanda FTC - Green Collect ile karşılaştı. Ancak, siyah-beyazlılar bu kritik maçta istedikleri sonucu alamayarak Avrupa macerasına veda etti.


İlk yarıyı 18-16 geride tamamlayan Beşiktaş Hentbol Takımı, mücadelenin tamamında rakibi FTC - Green Collect karşısında 39-36 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, İstanbul'da oynanan ilk maçta da mağlup olan Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, toplamda 77-67'lik skorla turnuvadan elendi.

Beşiktaş Hentbol Takımı , gösterdiği mücadeleye rağmen çeyrek finale çıkma şansını kaybederek Avrupa kupalarına veda etti. 

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı'nın EHF Avrupa Kupası serüveni, zorlu mücadelelerin ardından sona erdi. Takım, lig ve diğer yerel müsabakalarda başarı elde etme hedefiyle yoluna devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI