Martinez Beşiktaş'ta

Yeni Bir Transfer: Eduardo Gurbindo Martinez

Beşiktaş Hentbol Takımı, Eduardo Gurbindo Martinez'i Transfer Etti

Beşiktaş, hentbol takımının kadrosuna İspanyol oyuncu Eduardo Gurbindo Martinez'i dahil etti.

Yeni Bir Transfer: Eduardo Gurbindo Martinez

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları çerçevesinde sağ oyun kurucu Eduardo Gurbindo Martinez'i kadrosuna kattı.

Resmi Açıklama

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Eduardo Gurbindo Martinez'e Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.


İmzalanan Sözleşme Detayları

İspanyol oyuncuyla 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarını kapsayan 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.


Eduardo Gurbindo Martinez Kimdir?

Martinez, 2023-24 sezonunda Almanya Bundesliga ekiplerinden THW Kiel'de forma giydi. 1,96 metre boyunda ve 90 kilo ağırlığındaki sağ oyun kurucu, Barcelona, HBC Nantes, RK Vardar, CS Dinamo Bucuresti gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde de oynadı. Kariyeri boyunca Şampiyonlar Ligi, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonaları dahil olmak üzere birçok kupa ve madalya kazandı.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI