Beşiktaş'tan TFF'ye resmi başvuru

Beşiktaş’tan Sivasspor maçı için saat değişikliği talebi!

Beşiktaş yönetimi, hava koşulları nedeniyle Sivasspor ile oynanacak maçın saatinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuruda bulundu.

(06.02.2025)

Siyah-beyazlılar, maçın 19.00 yerine 16.00’da oynanmasını talep etti. Ancak şu ana kadar TFF ve Sivasspor'dan resmi bir yanıt gelmiş değil. Görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Beşiktaş, cumartesi günü Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yönetim, değişiklik talebinin kabul edilmesini bekliyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI