İngiliz basınından Semih Kılıçsoy iddiası

Tottenham Hotspur ve diğer iki Premier Lig ekibi, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un transferi konusunda karar vermeden önce bu yaz düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını yakından takip edecekler.

Tottenham Hotspur ve Diğer Premier Lig Ekipleri, Semih Kılıçsoy'u Transfer İçin Avrupa Şampiyonası'nda İzleyecek

Tottenham Hotspur ve diğer iki Premier Lig ekibi, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un transferi konusunda karar vermeden önce bu yaz düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'ndaki performansını yakından takip edecekler. 2023-24 sezonunda Beşiktaş formasıyla dikkat çeken Kılıçsoy, 23 lig maçında 11 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi ve büyük beğeni topladı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Premier Lig ekipleri; Tottenham, Manchester City ve Arsenal, Kılıçsoy'un turnuvadaki performansını değerlendirecek. Genç forvetin, Türkiye adına önemli bir rol oynaması bekleniyor. Ancak, Kılıçsoy'un Almanya'daki turnuvada beklenen performansı gösterememesi durumunda, kulüplerin transfer fiyatını yeniden değerlendirmeleri gerekebilir.

Bu süreçte, Kılıçsoy'un Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı, potansiyel transferinin belirleyici faktörlerinden biri olacak. Tottenham, Manchester City, Arsenal, genç yıldızın performansını yakından izleyecek, transfer kararlarını buna göre şekillendirecek. Beşiktaş, Semih Kılıçsoy, transfer, Avrupa Şampiyonası, Tottenham, Manchester City, Arsenal, bu yazın en çok konuşulan konuları arasında yer alacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI