Medel'den sert yanıt

Şili Milli Takımı ile ilgili ortaya atılan iddialar Gary Medel'in tepkisini çekti.

Şili Milli Takımı'nın teknik direktörü Reinaldo Rueda, Copa America için belirlediği 23 kişilik kadroda Manchester City'nin 36 yaşındaki file bekçisi Claudio Bravo'ya sakatlığı nedeniyle yer vermemişti. Bu gelişmenin ardından ülkede yayım yapan El Mercurio gazetesi; Gary Medel, Mauricio Isla, Charles Aranguiz ve Erick Pulgar gibi oyuncuların deneyimli eldivenin kadroya alınmasına karşı çıktıklarını öne sürmüştü.

Ortaya atılan bu iddiaya Beşiktaş'ın yıldızı Medel'in verdiği yanıt ise sert oldu. Resmi Instagram hesabından bir takipçisinin takımda çatlak olduğuna yönelik yorumuna yanıt veren Siyah Beyazlı futbolcu, "Aramızda çatlak falan yok. Bunlar yalnızca gazetecilerin uydurması." şeklinde yanıt verdi. Şili, Copa America'daki ilk maçına 18 Haziran'da Japonya karşısında çıkacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI