Transferde gençlik ateşi

Van Bronckhorst’un gelişiyle birlikte Beşiktaş’ın transfer politikası da belli olmaya başladı. İşte detaylar (BJK Haber)

Van Bronckhorst ile Beşiktaş'ın Transfer Politikası Netleşti

Van Bronckhorst’un gelişiyle birlikte Beşiktaş’ın transfer politikası da belli olmaya başladı. Siyah-Beyazlılar, Gabriel Paulista’nın yanına Mats Hummels’i alarak savunmayı tecrübeli isimlere teslim etmeyi planlıyor. Bu strateji doğrultusunda diğer bölgeler için yapılacak takviyelerde hem oynamaya hazır hem de gelecekte kulübe para kazandırabilecek futbolculara yöneliyorlar.


Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe Van Bronckhorst, yönetim kurulu danışmanlığına da Friedel'in getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Kadrosuna ilk olarak Paulista'yı (33) katan Kartal, Hummels için temaslarını sıklaştırdı. Beşiktaş, 35 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan'dan gelen teklifi geri çevirmesinin ardından umutlandı. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Hummels'e en ciddi tekliflerden birini siyah-beyazlıların yaptığı ve başkan Hasan Arat'ın kendisiyle görüştüğü belirtildi. Ayrıca oyuncuya yakın isimler de devreye sokuldu.


Gronbaek Pazarlıkları Sürüyor

Beşiktaş, savunmayı iki tecrübeli isimle güçlendirmeyi planlarken, diğer transferlerde hazır ve gelecekte kulübe bonservis geliri kazandırabilecek genç futbolculara öncelik veriyor. Bu kapsamda listeye dahil edilen oyunculardan biri de Albert Gronbaek. Bu sezon Bodo/Glimt forması altında Beşiktaş'a karşı iki maça çıkan ve 1 gol, 1 asist yapan başarılı futbolcu dikkatleri üzerine çekmişti. Danimarka kulübünün 23 yaşındaki futbolcudan 12 milyon Euro bonservis beklentisi bulunurken, Beşiktaş cephesi rakamı düşürmek adına pazarlıkları sürdürüyor. 

Ogün Şahinoğlu - Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI