Beşiktaş bataklığa sürükleniyor

Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden şok açıklamalar


Bugün Gazetesi'nin haberine göre eski yöneticiler, Fikret Orman başkanlığında kulübün finansal olarak felaketin içinde bulunduğunu belirterek, taraftarların beyaz yalanlarla uyutulduğunu söyledi.


Kulübün yıllardır süregelen sportif başarısızlığının yanı sıra borçların dağ gibi büyüdüğü gerçeği de camianın önemli isimleri tarafından dile getirildi.


Eski yöneticiler Seyit Ateş, Sinan Vardar ve Levent Erdoğan, Beşiktaş’ın ciddi anlamda uçuruma sürüklendiğini belirtti.


SİNAN VARDAR


Beşiktaş ekonomik açıdan felç ve uçurumun kenarında. Borç 3 kat arttı. Orman kesinlikle başarısız. 


“Hiçbir sözü tutmadı”


Sportif başarının elde edilmesi lazım... Beşiktaş ekonomik açıdan felç oldu. Uçurumun kenarında. Orman, 450 milyon civarı borcun üzerine geldi. Borç şimdi 3 katına ulaştı. Sportif başarı da yok. Bu kadar para nereye gitti ister istemez düşünüyorsun. Hesap soracağım diye geldi. Araştırma yapılan raporu açıklamadı. Fikret Orman verdiği hiçbir sözü tutmadı. Kesinlikle başarısızdır.


LEVENT ERDOĞAN


Hiçbir kupa alınamadı. Amatör branşların durumu ortada. Camia beyaz yalanlarla oyalanıyor


“Beyaz yalanlar söylüyor”


Fikret Orman, Beşiktaş’ın gelirlerinin yanı sıra gelecekteki alacaklarını da temlik ederek kulübü gelirsiz bıraktı. Borcu 3 misline çıkararak, kulübün yarınlarını tamamen karartı. Orman döneminde hiçbir kupa kazanılmadı. Diğer branşların durumu da ortada. Bu yıl imkansız ama önümüzdeki sezon stadın açılması mümkün. Orman hâlâ beyaz yalan söyleyip, Beşiktaş camiası ve taraftarını oyalamaktadır.

 

SEYİT ATEŞ


Orman transferde, ekonomide başarısız. Ama kaynak kullanımında ve borçlanmada başarılı!


“Stadı Orman değil Cumhurbaşkanı yaptı”


Benim de daha önce bulunduğum yönetim dahil Fikret Orman, sportif alanda, transfer politikasında,  borçların ödenmesinde başarısız. Ancak kaynak kullanımında ve yeni borç edinmede başarılı. Borç 1 milyar TL'yi geçti. Stadın işlemi Demirören tarafından başlatılmıştı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel gayretleri ve sıkı takibi ile bu noktaya kadar gelmiştir. Stat ne kadar bu yönetime mal edilse de stadın yıkılıp yapılmasının gerçek mimarı Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Beşiktaş yönetimi ise stadın yapım işini geciktirdi. 


Başkan Orman gelecek sezon  açılışına Barcelona’nın geleceğini müjdeledi.


Taraftarlar stat açılışını merakla beklerken, yönetim henüz net bir zaman vermiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI