Beşiktaş'ta son 7 hafta...

Beşiktaş'ta başta teknik kadro futbolcuların her sorunuyla yakından ilgilenecek. Yönetim ise özellikle futbolcu ödemelerini zamanında yapacak.

Beşiktaş'ta başta teknik kadro futbolcuların her sorunuyla yakından ilgilenecek. Yönetim ise özellikle futbolcu ödemelerini zamanında yapacak. 


Teknik heyet ve yönetimin geçtiğimiz günlerde yaptıkları ortak değerlendirmede, “Geçen sezon gibi son 7 haftaya lider girersek bu kez şampiyonluğu kimseye kaptırmayız” görüşünü paylaştıkları aktarıldı. Bu arada Şenol Güneş’in devre arasında tatil yerine ikinci yarının planlaması üzerinde çalıştığı öğrenildi. Transferle ilgili gelişmeleri günü gününe takip eden Güneş’in, kamp programı ve ikinci yarı fikstürü için de kapsamlı çalışmalar yaptığı ifade edildi.

 

61-75 arasında 11 gol attılar

Beşiktaş, Süper Lig’in ilk yarısında en fazla golü 11 kez ile karşılaşmaların 61 ile 75. dakikaları arasında kaydetti. İlk 15 dakikanın yanı sıra 16 ile 30. dakikalar arasında dörder kez gol sevinci yaşayan siyah-beyazlı takım, 31 ile 45. dakikalar arasında ise 5 kez rakip fileleri havalandırdı. 


İkinci yarıların ilk 15 dakikasında 6 gol kaydeden Kartal, 76 ile 90. dakikalar arasında ise tam 8 gol sevinci yaşadı. Siyah-beyazlı ekip, maçların uzatma dakikalarında ise 3 kez gol buldu. Beşiktaş en çok golü ise 16 ile 30. dakikalar arasında yedi. Siyah-beyazlı ekip, bu bölümde 7 gole engel olamadı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI