İşte Beşiktaş'ın çok gizli Ospina planı

Beşiktaş önetimi David Ospina'nın transferi için rotasını çizdi

Beşiktaş yönetimi kaleci transferinde Ospina seçeneğini hala bir numarada tutuyor. Siyah-beyazlılar Kolomybiyalı'nın transferinde farklı bir taktik uygulayacak.

LİGDE fırtına gibi esen ve liderliği kimseye kaptırmayan Beşiktaş transfer döneminde kalesini güçlendirmek için kolları sıvadı. Siyah- beyazlılar, tıpkı Demba Ba veMario Gomez transferlerinde olduğu gibi sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Başta ismi manşetleri süsleyen Ospina’dan vazgeçtiğini açıklayan Beşiktaş yönetimi, bu futbolcunun bonservisinin çok pahalı olduğunu belirtmişti. Ancak bu açıklamaların altında farklı bir neden yattığı ortaya çıktı.

ORMAN’IN HEDEFİ FARKLI

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Demba Ba’yı transfer etmeden önce de benzer bir taktik uygulamıştı. Senegalli futbolcunun fiziksel açıdan sıkıntıları olduğunu belirten Orman, daha sonra Ba için 6 milyon Euro ödemişti. Yıldız oyuncu da Orman’ı yanıltmamış ve Beşiktaş’ta bir sezonda 27 gol atmayı bilmişti. Ospina’nın bonservisinin çok pahalı olduğunu öne süren Beşiktaş yönetimi, Kolombiyalı eldivenden vazgeçmiyor. Siyah-beyazlılar başarılı eldiveni renklerine bağlamak için temaslarını sürdürüyor yalanlama nedeni çok farklı.

Hedef Hâlâ kolombiyalı

FİKRET Orman’ın her şeye rağmen Ospina’dan vazgeçmediği ifade edildi. Dnipro’dan Boyko ve Malaga’dan Ochoa için yöneticiler temaslarda bulunsalar da Beşiktaş’ın asıl hedefinin Ospina olduğu ve görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Siyah-beyazlılar, Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan başarılı eldiveni kiralık olarak transfer etmek istiyor. Satın alma opsiyonuyla bu futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen Kartallar, Arsenal’i ikna etmek için büyük çaba gösteriyor.

Beşiktaş 2011 yılında da Ospina’yı transfer etmek istemişti. Ancak o dönemde ekonomik sıkıntılar sebebiyle siyah-beyazlılar McGregor’a yönelmek zorunda kalmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI