Kızılay'dan Adik ve yönetimine teşekkür plaketi

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, Kan Bağışı kampanyalarına katkıda bulunan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik' e teşekkür plaketi takdim etti.


Beraberinde Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçı kazanım uzmanı Adem Sarı ve Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay ile birlikte Beşiktaş taraftarları deneğine gelen Selim Alan, Ramazan ayı öncesinde dernek tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında toplanan 160 ünite kan için teşekkür plaketi verdi. Alan konuşmasında Ramazan ayında kan bağışının düştüğünü ve Beşiktaş taraftarları Derneğinin her sene düzenlediği kan bağışı kampanyasında Kızılay' a destek olduğunu ve Ramazan ayı öncesinde düzenledikleri kan bağışın da alınan 160 ünite kanın kendileri için de oldukça önemli olduğunu söyledi.

Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik ise konuşmasında kendilerinin bundan sonra da görevde oldukları müddetçe bu desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ereğli Kızılay şube başkanı Yusuf Oktay ise kampanyaların halka ulaşmasında büyük emeği olan basın mensuplarına teşekkür ederken, vatandaşları her akşam sahil bandı üzerinde yer alan Alemdar gemisi yanında ki Kızılay Kan alma merkezine davet ettiklerini söyledi.

Ziyaret plaket töreni ve sohbetin ardından sona erdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI