Size forma falan yok!

Sivas Belediyespor maçı sonra Günay Güvenç bu sözlerle isyan etti

Beşiktaş’ta kupada kaleyi koruyan isim Günay Güvenç, 90 dakikanın ardından ev sahibi ekibin taraftarlarının davranışlarına tepki gösterdi. Maçın bitmesiyle birlikte Günay, Beşiktaşlı taraftarlara eldivenlerini ve formasını verdi. İşte tam bu sırada Sivaslı seyirciler, “Bize de forma yok mu Günay?” diye bağırdı. Genç file bekçisi ise “90 dakika boyunca küfür ettiniz. Size forma falan yok” cevabını verip, kızgın bir şekilde sahadan çıktı.

‘Emin adımlarla...’

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Günay, “Zemin gerçekten çok sertti. Adeta buz tutmuştu. İnanın burada Avrupa maçı oynatmazlar. Zor bir mücadele oldu. Galibiyet kadar önemli olan, herhangi bir sakatlık yaşamadan bu karşılaşmayı tamamlamamızdı” yorumunu yaptı. Rakiplerine saygı duyduklarını ifade eden Günay, “Net bir galibiyet aldık. Bizim için elbette kazanmak her zaman güzel. Kupada yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bu sezon hem Türkiye Kupası’nda hem de Süper Lig’de şampiyon olmak istiyoruz” yorumunda bulundu.


Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI